Πληρωμές

Έχουμε επιλέξει τους δημοφιλέστερους τρόπους πληρωμής και είναι στη διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε επιλέξτε όταν σας ζητηθεί τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Με την παράδοση της παραγγελίας (αντικαταβολή)

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή τότε αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσετε τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών όταν θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει σχετική χρέωση. Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα «Αποστολές».

Με Πιστωτική κάρτα

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική σας κάρτα. Η πληρωμή σας ολοκληρώνεται αποκλειστικά και μόνον μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Eurobank. H πληρωμή μπορεί να γίνει με πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro και Visa Electron. Η πιστωτική σας κάρτα μπορεί να χρεωθεί είτε άμεσα είτε εντός 7 ημέρων  από την στιγμή της παραγγελίας σας.

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με κατάθεση στην Τράπεζα  ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK. Στοιχεία του λογαριασμού περιέχονται στο email που θα σας σταλεί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας.  Μόλις ολοκληρώσετε την μεταφορά των χρημάτων θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο himalasialtd@gmail.com

Με PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας PayPal. Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό Paypal μπορείτε χωρίς χρεώση να δημιουργήσετε έναν, εύκολα και γρήγορα, στη διεύθυνση www.paypal.com. Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας μπορείτε να πληρώσετε με απόλυτη ασφάλεια, είτε με την πιστωτική σας κάρτα, είτε με σύνδεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Όλες οι συναλλαγές που γίνονται μέσω PayPal γίνονται βάσει του PayPal Privacy Policy.